lördag 2 februari 2013

Mellobello

Hoppades vakna full av energi idag för att orka ta mig an alla möjliga saker. Istället igenmurade ögon och näsa. Det sköna var att jag sprang på ett citat av Mark Twain som passade situationen perfekt:

"Skjut inte upp sådant till i morgon som precis lika gärna kan skjutas upp till i övermorgon."

Jag antar att världen finns kvar imorgon också. Så jag kryper ner i sängen en stund till och sparar krafterna till dagens deltävling i Melodifestivalen. För tredje gången besöker nämligen festivalkarusellen Karlskrona och i år är alla barnen så där lagom gamla för att tycka att det är roligt.

Alla skyltfönster i stan är rosa, gatubelysningen sprider ett färgat ljus över staden, bibliotekarien på barnavdelningen har färgat håret gissa-vilken-färg dagen till ära, Bollibompa-Ylva har intagit Konsthallen för att träffa alla stadens barn och stadens hotell invaderas av en skara av Yohio-fans som troget väntar på sin idol. På Maxi tävlas ut kassar fulla av fredagsmys och D som råkade gå förbi drogs snabbt in i tävlingen. Resultat? Jo, men alla vann. Så vi har fredagsmyst på hjärtformade ostbågar, läsk och Delicatos nylanserade platta favoriter. En småkaka med samma smak som Delicatobollar. Kan inte riktigt bestämma mig för vad jag tycker om den. Kul idé men jag gillar nog de gamla vanliga bättre.

Ikväll hoppas jag förresten att svenskarna inte missar Anna Järvinen. Lyssna här på hennes tolkning av Robyns With Every Heartbeat tillsammans med Annika Norlin. Briljant!

2 kommentarer:

  1. Alltså, jag missade inte Annas sång, men henne? Tyvärr. Helt osynlig.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh. Jag vet. Det är bara att konstatera att det där absolut inte är hennes forum. Trist.

      Radera