fredag 8 februari 2013

Gör något crazy

Vi sitter i bilen. Jag gillar att åka bil- man pratar så bra då. Vad gör ni för att få tiden att gå i bilen? Barnen läser, lyssnar på musik och spelar. De är vana vid långresor. Inte alls som jag i den åldern, som på en timmes bilfärd nog frågade ett hundratal gånger "när är vi framme?".

D kom på en rolig billek. Han har en Bluetooth till mobilen och satt med den i örat. Jag höll i telefonen och fick slå numret till precis vem jag ville i hans nummerlista. Haha! Jätteroligt. Det blev två samtal. Jag valde en "snäll": en gammal vän som just blivit pappa. Och en liten slamkrypare: en lite ytligare bekant som han inte pratat med på flera år. Han fick be killen presentera sig, och jag tror att han fortfarande går omkring och undrar vad D egentligen ville.

2 kommentarer:

  1. Hahahaha! Den där ringleken var ju bara för rolig! Och lite läskig...

    SvaraRadera
  2. hahaha! :D KUL! jag ryser

    förra året ringde min då 2-åring upp en ytlig bekant från en kurs jag hade gått en gång. Tyvärr märkte jag det inte förrän samtalet redan gått fram och hon hade hunnit svara. Också obekvämt värre men jag kunde i alla fall skylla på dottern och vi pratade en stund och avslutade sådär "vi får ta en fika nån gång"... :S Man kanske borde rensa telefonboken ibland....

    SvaraRadera