torsdag 22 mars 2012

Födelsedagsfirande

I går blev jag ett år äldre och förhoppningsvis ett år visare. Min finaste present? Hmm. Svårt att välja. "Frukost-på-sängen-sång" per telefon från familjen? Ett smickrande blogginlägg från äldsta systern? Eller ett lika snällt från yngsta systern? Ett mysigt "riktigt" brev från min fina faster? Att slippa laga middag? Att det var städat och fint hemma när jag kom hem från Göteborg? Alla hälsningar på Facebook?

Lite vuxnare har jag nog hursomhelst blivit, för det här var nog första födelsedagen i mitt liv som jag inte brydde mig om paket. Men kärlek och omtanke ska jag nog önska mig nästa år också, för åh vad glad det gör mig.

Fast jag blev glad för blomstercheckar, chick flicks, påskkycklingar och massage också. Och nu har jag ett konkret mål med mitt springande: ett 5-kilometerslopp som går av stapeln om ett par månader. Önska mig lycka till!

8 kommentarer:

 1. Hm, ska jag tro på det där om att du inte brydde dig om paket!? :) Hoppas du fick en jättefin dag. Hurra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ok, jag erkänner. Jag älskar presenter. Men jag kände faktiskt på riktigt att jag uppskattade hälsningar från nära och kära mer!

   Radera
 2. ska du springa blodomloppet?:D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alldeles riktigt. Det känns (faktiskt) realistiskt.

   Radera
 3. och i oktober klarar du tjurruset. kolla hemsidan. apkul.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tjurruset. En mil upp och ner för backar, genom träsk och vilda skogar. Jo, det låter ju verkligen som något för mig. Men den som lever kanske får se.

   Radera