måndag 27 augusti 2012

Min quest för ordning fortsätter

Jag har bland annat en hushållsvåg och en klocka som länge varit batterilösa. Nu är det åtgärdat. Om du också letar efter batterier av udda slag kan jag tipsa om att de har fri frakt på småprylar på Kjell & Company augusti ut. Ingen lägsta beställningssumma, så det går bra att (som jag) beställa bara ett enda batteri för 25 kronor.

På vår innegård blir det ganska mörkt på vintern. Nu ska vi äntligen sätta upp en lampa med rörelsedetektor. Min snälle bror hjälper oss att renovera en lampa av gammal modell. Om du, liksom jag, tycker att de moderna lamporna sprider ett trist ljus kanske du ska titta på den här sidan. Där säljer de bland annat denna vackra lampa: 
Bild lånad från www.lysman.com

Jag har dessutom rengjort en spegel som barnen "pyntat" med klistermärken och spritpenna. Får jag presentera två goda vänner i detta sammanhang: Aceton och bensin. De kompletterar varandra bra och tillsammans löser de det mesta. Bra att alltid ha hemma.


Så vill jag även visa "efterbilden" på vår samling av hörlurar. Både praktiskt och snyggt med färgade kabelband från Cableboy. Om du vill beställa egna kan du göra det här. De säljs även på bland annat Designtorget


2 kommentarer: