torsdag 27 oktober 2011

Good good study, day day up

Jag måste ju rapportera hur det gick med vår direktimport från Kina. Det lät ju lite för bra för att vara sant med priset på varorna och att det dessutom var gratis porto. Idag kom i alla fall prylarna vi beställde, skickat som rek. Resultatet var lite blandat:

En ny laddare till min iPhone för en tjugolapp. Fungerar alldeles utmärkt. Nya hörlurar för strax över tian var ett sämre köp. Ljudet är otroligt dåligt och de åker nog tyvärr direkt i soporna.

Jag köpte ett "tvål" i rostfritt stål som tar bort vitlökslukt och liknande för under tjugolappen. Jag har sett att sådana kostar runt en hundralapp här hemma. Jag gick ut hårt och testade tvålet: skar sönder en vitlöksklyfta och mosade in i handen. Tvättade mig med tvålen och voilá- lukten försvann.

Det bästa köpet var nog ändå det set med tändsticksaskar som du ser i bild. Oj vad många skratt jag fick för endast 35 kronor. På varje paket står ett citat på engelska. Kanske ska det vara olika politiska budskap? Kan du hjälpa mig att tolka dem?

Have how far, die how far!
Desr wang little girl, first eye see you, I holse up love you.
You don't bird me, I don't bird you.
Pig head 3, go dead!
I will give you some color see see!
Want money i have no, want life i have one.
Color wolf, you give roll exit!
Have something to say, then sav!
Have rothing to say, go home!
Love this mother' who who who.
You ask me, me ask who?

Det viktigaste budskapet var väl det som stod på framsidan: Good good study, day day up. Kom ihåg var du läste det först!

3 kommentarer:

  1. Spara de här, de kommer vara värda mkt pengar en dag... Det är ju sådana klockrena budskap (eller???). Jag älskar mitt löktvål, inköpt till Tobias i julklapp för 2 år sedan, för ca 100 SEK. Där gjorde du ett fynd. Kram

    SvaraRadera
  2. Hoppas förresten att du får Klaus som julklappsman i år. Han MÅSTE bara få en av de där tändsticksaskarna!

    SvaraRadera