söndag 31 mars 2013

Påskigt värre

Förra året göt jag små äggljus. En annan rolig idé: Baka muffins i tömda äggskal. Jag har inte provat ännu, men ska nog. Senare idag. Eller imorgon. Kanske nästa påsk. Försöker att ta det lugnt och ta dagen som den kommer.

Bild från Buzzadors Facebooksida.
Jag tror att jag skulle välja sockerkakssmet eller liknande.
 Påskafton tillbringade vi med min bror och hans familj. Vi hade en härlig dag tillsammans - fast kanske blev det en aning för mycket mat i magen. Det var äntligen dags att tillaga D:s tjusiga lammstek. Receptet på bra resultat: Stekpåse, färsk vitlök och rosmarin och en ugnstermometer. Till det mumsig rödvinssås och krämig potatisgratäng.

Min svägerskas fina tårta.
"Fågelboet" är gjort av smält choklad och cornflakes.
Jag har tipsat om sajten dx.com förut. Där kan man beställa allt mellan himmel och jord - och det skickas till dig utan att du betalar porto. Barnens påskägg innehöll i år förutom det obligatoriska godiset varsin liten leksak. L fick en helrolig liten sak som gav mycket nöje under påskaftonen. D och J bjöd bland annat på en spännande ljushow utanför fönstret. Tränar du lite så kan du bli så här duktig.


Årens påskägg.

3 kommentarer:

  1. Det var mkt gott, fortfarande mätt.../P

    SvaraRadera
  2. Bra att du tar det lite lugnt framöver. Jag tror att du har fått en over load. Vilken fin tårta! Och vad roligt att ni hade det så fint tillsammans. Vår påskmiddag blev mycket god.

    SvaraRadera