måndag 4 juni 2012

Personlighetstest

I mitt inlägg om lögn häromdagen bad jag dig "rita" ett Q i pannan. Vilket håll ritade du ditt Q åt? Detta är ett enkelt litet personlighetstest. Du är en av två typer. Dessa två typer har olika sätt att se på världen. Ingen av dem är bättre eller sämre än den andra.Människor som är självcentrerade  ritar ofta sitt Q så att det kan läsas av dem själva. De är ofta “samma person” i olika situationer, och deras beteende avgörs mer av deras egna värderingar än av andras behov. De ‘är raka och ärliga, och räknar med att andra ska vara ärliga. De är inte speciellt bra på att ljuga, men är bättre på att upptäcka när andra ljuger.

Människor som är centrerade på andra ritar oftast Q:et så att det kan läsas av en person som sitter mittemot. De bryr sig ofta om vilket intryck de ger. De gillar att stå i centrum och anpassar sitt beteende efter vilken situation de befinner sig i. De är bra på att påverka vilken bild andra får av dem. Därför är de bra på att ljuga men inte så bra på att upptäcka lögner.

1 kommentar:

  1. Snart skolavslutning och lugn och ro? Många kramar! Klockan är 0.00 och jag ska soooova en stund, men först fixa bankärenden. Kram!

    SvaraRadera