måndag 11 juni 2012

Erkännande

Jag erkänner. Det är inte bara för att jag varit upptagen med en massa "bra" saker som jag inte har tagit mig tid att blogga. Jag har fastnat i speldjävulens klor. Det är spelet Rumble som har fått mig att falla dit. Kanske kan jag kalla det återfall. Tidigare liknande spelgalenskap har jag fått av Pokémon på barnens Nintendo ds. Plants vs Zombies och Bejewelled för iPhone ligger inte långt efter. När barnen blivit "spelsjuka" som vi kallar det i vår familj har jag infört spelförbud någon vecka. Numera har vi spelfria söndagar och så har "vi" bestämt att vi inte spelar hemma hos oss före klockan tre. Snälla mamma, du kanske behöver sätta upp lite regler för mig med!

Fast igår var jag duktig och påbörjade storstädningen i sommarstugan. Nu håller jag på att tvätta sådär 10 maskiner med sängkläder från ett linneskåp där mössen har varit och hälsat på...

1 kommentar:

  1. Uj... Ja, men det var ju väldigt snällt att du gör det! Kan säga att vi i alla fall slipper musskitar hos oss. Kramar! Lycka till med avgiftningen.

    SvaraRadera