måndag 27 maj 2013

En massa firande

I fredags var det dags för J:s kalas. Han hade beställt hemgjord pizza och kladdkakemuffins. Grabbarna uppskattade besväret jag lagt ner på att duka. Billiga sugrör fick lite extre stuns med namnlappar och små washi-flaggor.
 


 
En av mina livsdrömmar är att ha en mjukglassmaskin hemma. Gissa om jag därför blev så glad så jag nästan hoppade när jag fick se att Arla börjat sälja mjukglass för hemmabruk. Vispa, frys, vispa igen och servera... Det lät för bra för att vara sant. Och det var det väl till viss del också. Jag vet faktiskt inte om den får följa med hem till oss fler gånger. Fast det är klart, för mina barn som inte gillar grädde är det ju ett utmärkt alternativ till topping när det vankas kalasmuffins.

 
Och igår var det alltså dags för mors dag. Mina barn börjar bli gamla nog att inse allvaret i dagen och väckte mig med både sång, frukost och blommor i långa rader. Härliga tider.

På eftermiddagen var J bjuden på kalas. Han var riktigt glad över att få ge bort den här presenten (som bland annat innehöll den här)- och jag var ännu gladare över komplimangen: "Mamma - du skulle kunna ge bort sopor och folk skulle bli överlyckliga, för att du slår in presenterna så fint".


2 kommentarer: