söndag 13 maj 2012

I-landsproblem

Visst är det konstigt hur alla elektriska prylar har en tendens att gå sönder ungefär samtidigt? Här hemma har diskmaskinen, elvispen och vattenkokaren i snabb följd slutat fungera. Diskmaskinen skruvade vi isär igår och då började den plötsligt fungera. Nöjda skruvade vi ihop den... och då la den så klart av igen. Det är väl något litet glapp någonstans.

Hur som helst - nu sitter jag här och surfar bland vattenkokare. Jag har även bestämt mig för att byta ut brödrosten på samma gång. Snälla, hjälp mig välja... De ska stå på samma ställe i köket. Det har tydligen varit probem med att kommentera anonymt. Jag har försökt att åtgärda problemet, så försök gärna så att jag ser om det fungerat.
 


Vattenkokare 1
Vattenkokare 2
Vattenkokare 3Brödrost 1


Brödrost 2

Brödrost 3

Där i hörnan ska de stå har jag tänkt.


6 kommentarer:

 1. Jag tycker du ska känna på vattenkokarna så du vet om det är bra balans i dem. Vår förra vattenkokare var alldeles för otymplig, den här är mycket bättre. Brödrost 1 och 3 tycker jag är snyggast.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra att du tänker praktiskt. Jag snöar in så mycket på det estetiska. När D frågade om de hade torrkokningsskydd blev jag helt ställd. Och J lyfte frågan om material - som jag så klart inte alls tänkt på... Det är bra att vi är olika och kompletterar varandra.

   Radera
 2. Vattenkokare 2 (snygg plus att handtaget ser bra ut) och brödrost 3. Om katten själv får välja...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha, det är faktiskt just de två som jag lutar mot. Bra.

   Radera
 3. Yippie, slipper äntligen verifiera min kommentar med ungefär 20000 tecken. Bra att du ändrat inställningarna.

  SvaraRadera
 4. jahopp ... jag tycker 3an i båda fallen! :))

  "Tommys's Annelie"

  SvaraRadera