onsdag 5 september 2012

Ännu en ledig dag

Jag trivs väldigt bra på mitt jobb, men jag ser ändå verkligen fram emot mina lediga onsdagar och fredagar. I morse vaknade jag med huvudet fullt av alla saker jag ville göra idag (förutom de där måstena som att till exempel bädda rent i alla sängar och tvätta.
 
När jag hämtade S så passade jag på att ta en runda på torget för att köpa lite blommor till vår stora kruka. Igår när jag kom hem låg en fantastiskt vacker pumpa och väntade på mig. Det var mina föräldrar som hade fixat den till mig - lycka! Nu får den bo tillsammans med prydnadskål, vit ljung, murgröna, en ovanlig orange lilja och så klart trollhasseln som alltid står i krukan.


 
Häromdagen fick jag äntligen ordning i mitt minimala pysselrum: Nu när var sak finns på sin plats är det betydligt lättare att få något gjort och jag har en hel lista med projekt som jag vill få gjort. Det blev flera "grattis-till-bebisen-kort", bland annat ett till min fina kollega som nyss fått barn. Inspiration hittade jag i You-Do:s blogg. Jag snodde faktiskt Myrans fina idé nästan rakt av. Jag tyckte så mycket om pappersrosetten hon gjort på sitt kort. Fötterna är stämplade med grönt glitter.
 

2 kommentarer: