lördag 15 september 2012

Lurendrejerier, reafynd och ont-i-magen-skratt

Igår var det mycket stora känslor.

J tappade sin iPhone och var så ledsen. Vi skrev lappar och satte upp och sedan letade vi "överallt". Då hörde vi plötsligt en röst som undrade om vi letade efter något. En tre-åring i huset bredvid hade tydligen hittat telefonen och det var hennes dagisfröken som såg oss leta. Från hopplöshet till lycka på en halv sekund.

D blev kidnappad av världens bästa arbetskamrater för att fira 40-årsdagen med en övernattning på Österlen. Han misstänkte absolut ingenting och blev glatt överraskad. Jag hade packat åt honom och i hemlighet lämnat väskan till en kollega. För att han inte skulle boka in något annat hade jag lurat i honom att vi skulle ha en hemlig date och att min storasyster skulle passa barnen.

Min syster skulle visst komma hit, men inte för att passa barn, utan för att leka mig. Åh, vad jag älskar att hänga med mina systrar. Det var världens mysigaste eftermiddag/kväll. Höjdpunkterna var ett lååångt besök på butiken Companiet i Karlskrona. De hade just börjat sin slutrea. Allt kostade 50,70, 100 eller max 200 kronor. Jag letade efter nya jeans egentligen, och för samma pris som jag skulle ha gett för 1 1/2 par jeans fick jag med mig kläder (och ett par skor) till ett ordinarie pris på 13.000 kronor(!) hem. Det finns få saker som gör mig så glad som ett riktigt fynd. M skrattade gott åt mig när hon såg hur jag reagerade på att hitta en ursnygg baskavaj som såg ut att hänga fel för bara 200 kronor. Om jag haft högt blodtryck hade jag nog fått en stroke.

Visst kan man köpa lycka. I alla fall för en stund.

Kvällens ont-i-magen-skratt framkallades av att titta på fotografier tagna med appen camwow på min iPhone.

Han ser inte ut att må riktigt bra...

6 kommentarer:

 1. Bästa kvällen på länge!!! Jag har faktiskt träningsvärk i magen idag! Glömde säga det...

  SvaraRadera
 2. Grattis till fynden!/Storebror

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack. Helt i min smak. Du borde ta dit T och shoppa lite

   Radera
 3. Fina J. Inte så fin på den bilden. :) Vill se fynden! Kan du maila? Kram.

  SvaraRadera