lördag 30 november 2013

Pyssel och shopping

Jag har  tydligen rykte om mig att vara något slags pysselguru på makens jobb. I veckan var det en dam som kom och frågade honom om han trodde att jag skulle kunna göra något med hennes ljuslyktor som tydligen varit silverfärgade och blivit förstörda i disken. Min första tanke när jag såg dem var att göra dem ännu mer orientaliska - med lite glitter.

före...

...efter
Efter morgonens Öppet hus på mitt jobb blev det en del shopping. Både en tur på stan för att leta efter en ny jacka till D, och med L - vi två har som tradition att lördagen innan första advent ta en promenad till Pinstkyrkans second hand-butik och fika samt julhandla. L hittade flera riktigt bra julklappar till fyndpriser. Det snyggaste jag såg var inte till salu. På borden i fiket hade de gjort urgulliga blomsterdekorationer i gamla bakformar. Mossa, murgröna, taklökar, konstsnö och pepparkaksformar. Titta bara:

2 kommentarer:

  1. De blev ju hur snygga som helst! Nöjd mottagare? Förresten så ÄR du ju pysselguru, om det finns det väl ingen som tvivlar...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack. Hon har inte fått de ännu. Hon väntar sig nog att de ska se ut som innan (du vet så där fläckigt silvriga) så vi får se hur hon reagerar.

      Radera